Oldal kiválasztása

DOLGOZZUNK EGYÜTT!

LEGYEN VÁLLALKOZÁSOD MEGJELENÉSE IGÉNYES, PROFI ÉS EREDMÉNYES!

Az arculatod és média megjelenésed márkád vagy vállalkozásod ’arca’, azonnali hatással bíró megjelenése, amely annak karakterét, minőségét, misszióját és megbízhatóságát képviseli a célcsoportod előtt.

Emellett az arculatod nem csak a tevékenységedről, hanem rólad, mint vállalkozóról is mindent elmesél, beszél az igényességedről, a stílusodról, az értékrendedről, a termék mögött álló hiteles személyről.

DOLGOZZUNK EGYÜTT!

LEGYEN VÁLLALKOZÁSOD MEGJELENÉSE IGÉNYES, PROFI ÉS EREDMÉNYES!

Az arculatod és média megjelenésed márkád vagy vállalkozásod ’arca’, azonnali hatással bíró megjelenése, amely annak karakterét, minőségét, misszióját és megbízhatóságát képviseli a célcsoportod előtt.

Emellett az arculatod nem csak a tevékenységedről, hanem rólad, mint vállalkozóról is mindent elmesél, beszél az igényességedről, a stílusodról, az értékrendedről, a termék mögött álló hiteles személyről.

SZOLGÁLTATÁSAIM

SZEMÉLYRE SZABOTT GRAFIKAI TERVEZÉS

MÁRKAÉPÍTÉS

Logótervezés, teljeskörű arculattervezés, arculat frissítés

PRINT TERVEZÉS

Marketing anyagok tervezése, kiadványtervezés, csomagolástervezés

ONLINE MÉDIA

Online jelenlét tervezése, Webshop fotó asszisztencia, Facebook és Instagram 

ILLUSZTRÁCIÓ, FOTÓRETUSÁLÁS

Illusztrációk, fotómontázsok készítése, fotóretusálás

HOGYAN FOGUNK EGYÜTT DOLGOZNI?

TAPASZTALATRA ALAPOZOTT MUNKAFOLYAMAT

1

KAPCSOLATFELVÉTEL

IGÉNYFELMÉRÉS

MEGBÍZÁS ALÁÍRÁSA

2

TÉMAKUTATÁS

KONCEPCIÓALKOTÁS 

ELSŐ VÁZLATOK

3

ELSŐ PREZENTÁCIÓ

MEGBESZÉLÉS

KONCEPCIÓ VÁLASZTÁS

4

PONTOSÍTÁSOK

KONCEPCIÓVÉGELGESÍTÉS

MÁSODIK PREZENTÁCIÓ

5

TECHNIKAI KIDOLGOZÁS

TOVÁBBI ELEMEK TERVEZÉSE

HARMADIK PREZENTÁCIÓ

6

VÉGLEGES ELFOGADÁS

KIFIZETÉS

GRAFIKAI CSOMAG ÁTADÁSA

SZOLGÁLTATÁSAIM

SZEMÉLYRE SZABOTT GRAFIKAI TERVEZÉS

A legjobb helyen jársz, ha olyan egységes, tartalmas és minőségi arculatot, igényes nyomdai kiadványt vagy digitális megjelenést terveztetnél, amely eredményesen mutatja be vállalkozásodat. 

AMIBEN MEGOLDÁST KÍNÁLOK NEKED

MÁRKAÉPÍTÉS

Logótervezés, teljeskörű arculattervezés, arculat frissítés, tanácsadás

Vállalkozásodnak, márkádnak olyan egyedi, időtálló, jól felismerhető és elköteleződést serkentő arculati megjelenésre lesz, amelyre sikeresen építheted az összes további vizuális megjelenésedet és reklám- és marketing tevékenységedet.

A legszerencsésebb az, ha az alapoktól együtt készítjük el designkoncepciódat, de amennyiben már van arculatod, mégsem vagy elégedett vele, konzultáljunk és tegyük rendbe megjelenésedet. Hidd el, átgondolt koncepcióra alapozott kreativitással minden elavult vagy kevésbé jó arculatot sikeressé lehet tenni. A munkát a megbízás jellegének felmérésével kezdjük, kérdéseket teszek fel, a válaszokat pedig design és marketing szempontok alapján kiértékeljük, majd az eredmény alapján készítem el design stratégiádat.

PRINT TERVEZÉS

Marketing anyagok tervezése, kiadványtervezés, csomagolástervezés

Az online megjelenés fontossága mellett a nyomtatott marketinganyagok továbbra is elkerülhetetlen alapelemei kommunikációdnak. A névjegykártyádtól a teljes kampányod megtervezéséig bármilyen nyomdai projekttel megbízhatsz, tapasztalatom a garancia arra, hogy kiadványaid egységesek, figyelemfelkeltőek és stratégiailag is hatásosak lesznek.

Amit már terveztem és kinyomtatták: sajtóhirdetés, óriásplakát, termékkatalógus, levélpapír, boríték, szórólap, dosszié, molinó, pálinka- és borcímke, árcímke, reklámújság, fadoboz, kötött pulcsi pálinkás üvegnek télire (tényleg), csomagolópapír, rendezvénysátor, bárpult, display, giga molinó, rendezvényarculat, pohár, POS anyagok, minden, ami BTL, árlista, ajándékkártya, meghívó, belépőjegy, vásári kisház, poszter, autódesign, hajó design, papírtasak, illatgyertya, gyufa és így tovább.

ONLINE MÉDIA, FACEBOOK, INSTAGRAM

Online felületek grafikai tervezése, webshop fotó asszisztencia, Facebook és Instagram

Ma már mindent okostelefonokon nézünk meg, alapvető, hogy vállalkozásod az online felületeken is megjelenjen, ezért arculatodat az online médiában is jól kell felépítened. Honlapra, Facebook és Instagram profilra, bannerekre, online hirdetésekre és minőségi képanyagra lesz szükséged.

Ha webáruházad van, főoldali bannered, képanyagod, online reklámanyagaid és akciós megjelenéseidet tudom elkészíteni számodra. Ha a vállalkozásodnak egységes és hiteles Facebook megjelenésre, profil- vagy borítóképre van szüksége, vagy profi megjelenésű Instagram oldalt szeretnél, abban is szívesen segítek.

ILLUSZTRÁCIÓ, FOTÓRETUSÁLÁS

Illusztrációk, fotómontázsok készítése, fotóretusálás

Az arculattervezési megbízások mellett illusztrációk készítését is vállalom. Rajzaim kézirajz vázlat alapján, de többségében digitálisan kivitelezve készülnek. Változatosan, mindig a feladatnak megfelelő grafikai stílusban dolgozom és eszközként tekintek az életteli frissességre, a harmonikus képi világra.

A rengeteg elkészített reklámkampányon dolgozva nagyon nagy rutint szereztem fotóretusálásban és a sokszor alacsony minőségű fotók rendbetételében is, vagy többféle külön fotóból álló képi montázsok készítésben, szívesen dolgozom ilyen jellegű megbízásokon is.

ÉRDEKELNEK AZ ÁRAK IS?

ÍRJ NEKEM!

Minden megrendelés egyedi, ezért írd meg pontosan, milyen jellegű tervet és milyen határidővel szeretnél,  kérésedre nagyságrendi egyedi árat tudok küldeni. 

ÉRDEKELNEK AZ ÁRAK IS?

ÍRJ NEKEM!

Minden megrendelés egyedi, ezért írd meg pontosan, milyen jellegű tervet és milyen határidővel szeretnél,  kérésedre nagyságrendi egyedi árat tudok küldeni. 

EGYSZERŰ ÉS ÁTLÁTHATÓ FOLYAMAT

HOGYAN FOGUNK EGYÜTT DOLGOZNI?

Egy évtized tapasztalatára alapozott, jól átgondolt, áttekinthető és hatékony munkafolyamatban készítjük el arculatodat, grafikai megrendelésedet.

Mindig tudod majd, épp hol tartunk, mi a következő lépés, és hogy épp mire költöd el a pénzedet – ez az átláthatóság nyugalmat ad.

 

A MUNKAMENET

1

KAPCSOLATFELVÉTEL, IGÉNYFELMÉRÉS, MEGBÍZÁS ALÁÍRÁSA

ELSŐ KONZULTÁCIÓ

A kapcsolatfelvételi űrlapon vagy  az anczine@gmail.com címen írd meg nekem pontosan, hogy, mit szeretnél terveztetni és melyik csomagot választod.

Egy gyors válasz e-mailben jelzem, hogy megérkezett hozzám a megkeresésed és egy Tervezői Kérdőívet is küldök neked, ami segít pontosítani a megrendelésedet; ezt még a telefonos kapcsolatfelvétel előtt fontos kitöltened és visszaküldened.

A kitöltött kérdőív megérkezte után egyeztetünk, hogy  mikor beszéljünk részletesen telefonon a megbízásodról. Az első megbeszélésben pontosítjuk a képet a tervezési feladat legfontosabb részeiről, és amennyiben szükséges, kiegészítjük a csomagodat a plusz szükséges elemekkel.

Ezután e-mailben elküldöm neked a teendők összefoglalóját és a csomagárat vagy egy kiegészített árajánlatot. Teljesen személyre szabott, mindenre részletesen kiterjedő, tételes árajánlatot kizárólag nagyobb volumenű megrendelés esetén áll módomban elkészíteni.

MEGBÍZÁS

Amennyiben eldöntötted, hogy megbízol és megrendeled a csomagot, jelezz vissza, ezután elküldöm neked a végleges árajánlattal kibővített megbízási szerződést és az előleg számlát, és lehetséges legkorábbi határidőket. A szerződést nyomtasd ki, írd alá, majd lefotózva vagy beszkennelve e-mailben küld vissza, a számla összegét pedig az általam megadott számlaszámra utald át. Az aláírt szerződés és az előleg megérkezésével történik meg a tényleges megbízás, ez a tervezés megkezdésének feltétele.

2

TÉMAKUTATÁS, KONCEPCIÓALKOTÁS, ELSŐ VÁZLATOK

TÉMAKUTATÁS, INFORMÁCIÓGYŰJTÉS, FELADATELEMZÉS

Először szakaszokra bontva pontosítjuk a munka határidejét, és hogy mi mikorra készüljön el.

A kérdőívre alapozva, még a tervezés előtti, feltérképezem a szakterületed, célpiacod és konkurenciád interneten fellehető anyagait, – nem is gondolnád, de ez akár több napot is igénybe vehet.

A TERVEZÉS ELSŐ FÁZISA

Először szabadkézi, majd digitális vázlatokat készítek. Többféle tartalmi megközelítésű, egymástól eltérő, önálló design koncepciót tervezek és próbálok ki, ezekből választom ki a neked legmegfelelőbb irányt/irányokat. A terveket moodboardokon és látványterveken prezentálom.

3

ELSŐ PREZENTÁCIÓ, MEGBESZÉLÉS, KONCEPCIÓ VÁLASZTÁS

ELSŐ PREZENTÁCIÓ, AZ ELSŐ LOGÓ VERZIÓK BEMUTATÁSA

Emailben kapod meg az első vázlatokat. Nem kell azonnal döntened, pár napot nyugodtan gondolkozhatsz, és ha igényeled a segítségemet, telefonos konzultáció keretében közösen is kiválaszthatjuk a véglegesítendő tervet. Fontos, hogy most hozz jól átgondolt döntést, mert a további szakaszokban már nem szerencsés olyan nagy változtatásokat beiktatni, amely akár az árat is módosíthatja.

A telefonos megbeszélést követően rövid írásbeli megerősítést is kérek a visszajelzésekről és a választott irányról és ennek esetleges módosításairól, ez a munka folytatásának feltétele. Amennyiben az első körben nem kerül sor tervvázlat választásra, még egy tervezési szakaszt iktatunk be, ahol a megbeszéltek alapján még egy verzió készülhet. További verziók készítése külön megbeszélést és megállapodást igényel.

4

PONTOSÍTÁSOK, KONCEPCIÓVÉGELGESÍTÉS, MÁSODIK PREZENTÁCIÓ

A LOGÓ KIDOLGOZÁSA, MÁSODIK PREZENTÁCIÓ

A választott vázlatterv alapján kidolgozom a végleges logót, további formátumait vagy az egyéb grafikai megrendelésedet, amelyeket elküldök neked közbeni elfogadásra. Erről az elfogadásról is írásbeli megerősítést kérek, ez a munka folytatásának feltétele. Emellett, ebben a szakaszban, a nagyobb összegű megrendelések esetén elküldöm neked a második rész-számlát, amely kiegyenlítése is az arculat végleges kidolgozásának feltétele.

5

TECHNIKAI KIDOLGOZÁS, TOVÁBBI ELEMEK TERVEZÉSE, HARMADIK PREZENTÁCIÓ

KIDOLGOZÁS, VÉGLEGESÍTÉS

Ha arculatot rendeltél, akkor a megbeszéltek alapján elkészítem a logóverziók végleges megjelenését, a megrendelt kisarculati elemeidet – például a névjegykártyád első verzióját -, a Brand Boardot vagy az Arculati Kézikönyvet, véglegesítem a színeket és a betűtípusokat.

Ha egyéb grafikai munkát rendeltél, az elfogadott terveket már a nyomtatásra alkalmas méretben az összes megrendelt grafikai felületre kidolgozom, amennyiben szükséges, látványterveket is készítek hozzájuk.

HARMADIK PREZENTÁCIÓ

A végleges terveket kis felbontásban, vízjellel ellátva elküldöm át elfogdásra, de természetesen ekkor még van mód apró változtatásokra.

6

VÉGLEGES ELFOGADÁS, KIFIZETÉS, GRAFIKAI CSOMAG ÁTADÁSA

ELFOGADÁS

A végleges anyagokat kis felbontásban, vízjellel ellátva küldöm át az utolsó elfogdásra és az arculat elfogadásáról rövid írásbeli visszajelzést kérek. A hivatalos visszajelzésed alapján elküldöm neked az utolsó számlát, amely kiegyenlítése után azonnal vagy a lehető leghamarabb küldöm a végleges grafikai csomagodat. A csomagot akár azonnal használhatod és a legfontosabb, hogy a használati jogok is ekkor kerülnek a birtokodba.

Grafikai csomagodat úgy állítom össze, hogy tartalmazza az összes digitális fájlformátumot, amire a megrendelésed alapján – online és nyomtatásra alkalmas pixeles és vektoros formátumokban és színkódban – szükséged lehet:

LOGÓ ÉS ARCULATI CSOMAG MEGRENDELÉSE ESETÉN

  • logóverziók monokróm és színes verziókkal, vektoros ai vagy eps, png, jpg formátumokban
  • rendeléstől függően Brand Board jpg vagy pdf, illetve lapozható Arculati Kézikönyv pdf
  • betűtípusok– Google Fonts vagy az általad vásárolt fontok letöltve, mappába rendezve

EGYEDI GRAFIKAI MUNKÁK MEGRENDELÉSE ESETÉN

  • nyomdai anyagod vagy terméked – szórólap, katalógus, hirdetések és méretmutációik, illusztrációk, stb. – összes megrendelt eleme nyomtatásra alkalmas felbontású és színkódú pdf-ben (nem tovább szerkeszthető anyagok)
  • a használt betűtípusok– Google Fonts vagy az általad vásárolt fontok letöltve, mappába rendezve

ONLINE CSOMAG MEGRENDELÉSE ESETÉN

  • online megjelenésed – retusált képek, Facebook kampány képek, stb. – összes megrendelt eleme online megjelenésre alkalmas felbontású és színkódú jpg, png vagy gif formátumokban
  • a használt betűtípusok– Google Fonts vagy az általad vásárolt fontok letöltve, mappába rendezve

A tervekről valós nyomat nem készül, kizárólag digitálisan kerülnek átadásra.

Az átküldött csomaghoz egy Teljesítési Igazolást mellékelek, melyet aláírva kérek visszaküldeni.

MIT KELL MÉG TUDNOM?

MÉG TÖBB INFORMÁCIÓ A GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEKNÉL