Oldal kiválasztása

Az anikoczinege.hu képviselője, tulajdonosa és üzemeltetője Kutas-Czinege Anikó tervezőgrafikus tájékoztatja Önt, hogy weboldalának megtekintése az alábbi használati feltételek elfogadását jelenti, és ezek nem ismerete nem lehet hivatkozás alapja. Abban az esetben, ha azokat megszegte és ebből kifolyólag a weblap üzemeltetőjének bármilyen természetű kára vagy hátránya keletkezett, az eset jogi úton kerülhet rendezésre.

 

SZERZŐI JOGI NYILATKOZAT

Az anikoczinege.hu domain név szerzői jogvédelem alatt áll, felhasználására csak az üzemeltető Kutas-Czinege Anikó tervezőgrafikus jogosult.

Az anikoczinege.hu weboldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alá esik, a weboldalon megjelenő tervek, fotók, illusztrációk, információk és adatok Kutas-Czinege Anikó tervezőgrafikus szellemi termékei és kizárólagos tulajdona vagy kizárólagos használatában áll. A weboldal tartalmának bármilyen jellegű felhasználása és sajtóban való nyilvános közlése kizárólag Kutas-Czinege Anikó tervezőgrafikus előzetes írásbeli engedélyével lehetséges. Az anikoczinege.hu weboldal tartalmának egészét vagy bármely külön részeit bármilyen formában reprodukálni, átdolgozni, terjeszteni, tárolni, kereskedelmi forgalomba hozni, nem saját felhasználásra átruházni, más weboldalakba beilleszteni és saját tartalomnak feltüntetni. A tartalmak kizárólag személyes felhasználás céljából használhatók, menthetők el és nyomtathatóak ki.

Mindennemű jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

ADATKEZELŐ / ELÉRHETŐSÉGEK

Szolgáltató neve: Kutas-Czinege Anikó

Elérhetőség: anczine@gmail.com e-mail cím, illetve a weboldalon a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül.

Tárhelyszolgáltató: DOTROLL KFT., https://dotroll.com/hu/kapcsolat

FELELŐSSÉGKÖRÖK

Az anikoczinege.hu weblapon megjelenő információk, adatok és árajánlatok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, nem minősülnek ajánlattételnek, ezek bármikori utólagos megváltoztatásának jogát fenntartom és az anikoczinege.hu – Kutas-Czinege Anikó tervezőgrafikus nem tartozik felelősséggel az ebből esetlegesen adódó/bekövetkező károkért, költségekért. Továbbá nem tartozik felelősséggel az anikoczinege.hu weboldal használatából és-vagy annak nem megfelelő működéséből vagy üzemzavarából, az adatok arra jogosulatlan személy vagy személyek által történő megváltoztatásából, az ezekkel történő visszaélésekből, információ továbbítási késlekedésből, számítógépes vírusból, vonal- rendszer vagy bármelyik üzemeltető, szolgáltató vagy alvállalkozó hibáiból, vagy egyéb technikai kérdésekből adódó károkért.

AMENNYIBEN EGYÉB KÉRDÉSED VAN, ÖRÖMMEL ÁLLOK RENDELKEZÉSDRE.